torstai 7. elokuuta 2014

Haussa hyvät salihanskat

Casallin salihanskat sanoivat sopimuksensa irti. Pystypunnerrusta ährätessä peukalon kohdasta repesi.

Hyvin palvelleet

Casallin hanskoissa ei sinänsä ole mitään vikaa. Paitsi nyt tietty näissä yksilöissä tuo repeämä. No, ei kai niitä(kään) ole luotu kestämään kymmentä, tai edes viittä, vuotta. Casallin hanskat ovat kivat siitä, että ne ovat kevyet, ajavat asiansa ja sulautuvat käsiin niin, että niiden olemassaoloon ei edes kiinnitä huomiota. Huono puoli on, että käytössä ja ajan saatossa niiden kämmenpuoli tulee turhan liukkaaksi. Lisäksi ne käytössä vähän venyvät ja eivät ole enää alun jälkeen niin napakat.

Nämä olivat sarjassaan jo toiset samanlaiset Casallin hanskat mulla. Siinä välissä oli erittäin epäonnistunut kokeilu: Adidaksen ClimaCool, jotka ostin hetken mielenhäiriössä, kun urheilukaupan jamppa puhui ympäri. Hanskoja voi kuvata yhdellä sanalla: ahdistavat. Ne pistelevät kaikista saumojen kohdista ja ehdottomasti pahin on "rannetuki", joka paitsi pistelee ja hiertää, niin myös salpaa verenkierron, vaikka tuen laittaisi kuinka löysäksi.

Lisäksi Adidaksen hanskat ovat jäykät ja aivan järkyttävän kuumat. Tällainen tyhmempi voisi luulla, että tuo ClimaCOOL tarkoittaa nimenomaan sitä, että materiaali saa ihon tuntumaan viileämmältä pidempään, mutta eihän se niin toimi - näköjään. Treenien jälkeen tuntuu siltä, että kädet ovat olleet saunassa ja lasivillassa tunnin ja toisen mokoman vielä nokkospuskassa.

Takapihalle haudattavat

Nyt olisi siis haussa hyvät salihanskat. Vinkkejä otetaan vastaan! (Tai sitten vedän Casallin hanskoista peukun roudarinteipillä kuosiin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti