sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Viikon liikunnat ja vali-vali-valitusta (Kiloklubista)

Tästä tulikin reipas liikuntaviikko:
ma: kävely 1 h
ti: kävely 40 min., HIIT juoksumatolla 10 min., yläselkä-hauis-takaolkapäät-treeni 50 min.
ke: sauvakävely reilu 1 h
to: kävely 45 min., ojentajat-olkapäät-rinta-treeni 50 min.
pe: vapaa
la: HIIT juoksumatolla 10 min., jalat-keskivartalo-treeni 50 min., crosstrainer 20 min.
su: vapaa tai no ei ihan: 1,5 tunnin puusavotta eli talven polttopuiden siirto ulkoa liiteriin

Alkuviikosta oli nälkä-nälempi-nälin-tuntemuksia, mutta torstaina alkoi olotila tuntua jo inhimilliseltä. Viikonloppuna tuli olosuhteiden pakosta pieniä ryppyjä gfg-kuuriin, mutta muuten olen mennyt ohjeen mukaan. Ekan viikon tulos (mitattu eilen eli 6 päivän jälkeen): -1,5 kg.

Hyvällä fiiliksellä eteenpäin. :-) Ja syksyn karhunvatukkasadosta (josta on tulossa ennätyssuuri) nauttien.


Seuraavaksi kuitenkin vali-vali-valitusta.

Mua niin korpee Kiloklubin kirjautumissysteemi nykyään. Vierailen Kiloklubin sivuilla epäsäännöllisen säännöllisesti tyyliin 1 krt / vko-kk. Lähinnä tykkään, kun siellä on sellainen Edistyminen-taulukko. Siihen piirtyy sydänfilmistä näyttävä (siis mun tapauksessani) käppyrä painon vaihtelusta vuosien saatossa. Käyrää on kiva ihastella tai vihastella, mitä nyt milloinkin.

Mutta siis se kirjautumissysteemi on aivan berberistä. Kiloklubin omistaa Sanoma ja nyt kirjautuminen on muuttunut niin, että sinne tarttis kirjoittaa itsestä kaikki mahdolliset yhteystiedot, kengännumerot tms. tms. Ja arvaahan sen mitä siitä seuraa. Siitä seuraa tietenkin biljoona mainospostia eri tuuteista. Milloin tyrkytetään Metsästystä ja Kalastusta, milloin Et-lehteä tai Alibia. Ei kiva ole se, sanon minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti