maanantai 14. lokakuuta 2013

Liten päivitykset ja radiohiljaisuus foorumilla

Liten ruokaohjeisiin tuli vähän päivitystä seuraavalle kahdelle viikolle. Paitsi jos on pyyhkinyt hyvin, niin mitään ei tarvitse muuttaa. No, hyvin on mennyt, mutta tottakai sitä ajattelee, että voisiko mennä VIELÄ paremmin. :-) Taidan tehdä jonkinlaisen kompromissin tulevana viikkona, että en ota käyttöön päivitystä ihan kokonaisuudessaan, mutta osittain. Katsotaan mitä tuloksia syntyy.

Treenin suhteen en muuta mitään, sillä se tuntuu niin mielekkäältä ja on kulkenut hienosti. Sekä ekalla että tokalla viikolla tein neljä salitreeniä ja neljä aerobista.

Vähän mua on alkanut ottaa päähän Liten keskustelufoorumi. Tai lähinnä se, että sitä keskustelua ei ole. Kaikki ovat paenneet - yllätys, yllätys - Facebookiin. Koska itse en halua Facebookiin liittyä, niin se siitä sitten. No, menee se homma näinkin, höpisen keskustelufoorumissa vaikka itsekseni. Harmittaa tietysti se, että vertaistuki, jota tältä hommalta kovasti odotin, jää hieman köyhäksi.

2 kommenttia:

  1. Ei siellä facessakaan juurikaan jutella eli älä huoli.

    VastaaPoista
  2. No onpa harmi, jos sielläkin on hiljaista. Outoa. Superdieetissä yksi parhaista anneista oli, kun oli vilkas foorumi ja sai oikeasti apua sitä kautta.

    VastaaPoista