tiistai 22. lokakuuta 2013

Tuomiopäivä, eiku tankkauspäivä häämöttää

Viikonloppuna se sitten on. Tankkauspäivä. Iik! 

Jotkut ajattelevat, että tankkauspäivä on herkuttelupäivä. Jotkut iloitsevat, että saa syödä ja kunnolla. Onnittelut näille ihmisille! Mulle tankkauspäivä on melkeinpä tuomiopäivä. Olen kahdessa superdieetissä pitänyt tankkauspäivän ja niiden kokemusten pohjalta sanon omalta kohdaltani, että kamalaa on se.

Tankkauspäivän on pakko olla vapaapäivä, koska ruokaa on niin paljon, että kukaan työssäkäyvä ei ehdi sitä työpäivän aikana vetämään (jos aikoo tehdä töitäkin). Justiinsa kun on saanut viimeisen patongin palan kurkustaan alas, niin uutta pötköä tarttis suunnilleen alkaa jo vetää.

Tankkauspäivän on pakko olla vapaapäivä myös siksi, että vatsa on kuin kireä rumpu. Se on suuri, se on kipeä, se on äänekäs. Lisäksi kaikki, siis ihan kaikki, verenkierto keskittyy vatsaan ja olo on lievästi sanottuna koomainen.

Ja se seuraava päivä: krapula. Hiilarikrapula. Paha olo, vatsa kipeä, turvottaa, pelkkä ruoan ajatteleminenkin itkettää.

No, uutta tässä Lite in Shapen tankkauksessa on se, että se eroaa hieman superdieetin tankkauksesta. Kummassakin vedetään puhdasta ruokaa ja kunnolla hiilareita, mutta superdieetissä hommaan kuuluu myös proteiinit. Nyt on mielenkiintoista nähdä onko vaikutus olotilaan jotenkin erilainen vai tuleeko sitä samanlaiseen palloähkyyn kuin aikaisemminkin.

Viikonloppua siis odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti