keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Sairastuvasta terve

Lite In Shapen 5. viikko käynnistyi ja samalla käynnistyi meikäläisen flunssa. Voi itku! Niin ärsyttävää ja turhauttavaa! Alkuvuoden superdieetti meni läskiksi (no ei nyt ihan kirjaimellisesti kuitenkaan) liikuntojen osalta, kun sairastuin vkolla 3 influenssaan ja loppudieetin liikunnat jäivät. Silloin noudatin sinnikkäästi ruokavaliota, vaikka ei oikeasti tehnyt mieli syödä mitään, ja toimihan se homma niinkin.

Nyt on sitten salitreenit saanut unohtaa. Ja se jos mikä pännii. Kova hinku on salille ja harmittaa ihan vietävästi, kun treenikertoja jää väliin. Kevyen, vajaan tunnin aamuaerobisen olen tehnyt tällä viikolla kahtena aamuna. Vaikka kävelen hissukseen, niin silti syke on ollut n. 10 lyöntiä korkeampi kuin normaalisti. Kertoo siis siitä, että kropassa ei ole kaikki kunnossa.

Jos nyt oikein yrittää ajatella positiivisesti, niin voihan tämä pakollinen treenitauko tehdä ihan hyvääkin kuntoa ajatellen. Ainakin aikaisemman kokemuksen pohjalta tuntuu, että tauon jälkeen treeni on luistanut entistä paremmin ja painoja on saanut lisätä ihan positiivisesti. Kunhan tämä ei vaan pitkittyisi miksikään viikkokausien maratonflunssaksi!

Aamuaerobisella näissä maisemissa - no, ainakin mielikuvissa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti