sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Raha tuuleen, hymy huuleen - nettishoppailua

Kai se on tunnustettava, että mulla on ollut kolmaskin ajanviete täällä sairastuvalla. Nimittäin nettishoppailu. O-ou. En sentään ole tilaillut Ostoskanavalta 100 vuoden takuulla varustettua paistinpannua ja jotain hilavitkutinta, jolla saa treenattua kaiken mahdollisen pohkeista poskilihaksiin. Lähinnä tällaista Lifen verkkokaupasta ja Fitnesstukusta on kiikutettu meidän lähipostiin:

















Olen käyttänyt palkkarina lähinnä Fastin Whey+ -jauhetta, mutta vaikka kuinka kokeilen eri makuja ja maistelen, niin ei se kyllä kovin hyvältä maistu. Ei nyt pahaltakaan ja en sitä sano, että KAIKEN tarttis AINA maistua hyvältä. Mutta joskus ostin SportLife Nutritionin Whey+ -jauhetta pakon sanelemana (liikkeestä oli Fastin oma loppu) ja itse asiassa se oli paaaaljon paremman makuista kuin Fastin kama. Aikas lailla samat ravintoarvot on molemmissa.

Tuota Intraa en ole ikinä käyttänyt. Mulla on ollut treenijuomana Fastin Amino Rush sitruunanmakuisena. Se on alkanut pikkuhiljaa lyömään leuoille. Lisäksi mä koko ajan sotken sillä paikat punttisalilla. Jos sitä läikkyy pisarakin jonnekin, niin se kuivuu sellaiseksi ikäväksi valkoiseksi läntiksi. Shakerin tekemiä valkoisia treenijuomarenkaita ja piskoja salilla seuraamalla saa hyvän kuvan mun treeniohjelmastani.

Valioravinnon Reform Lecithin soijalesitiinirae on ihan parasta. Tekee rahkasta kermaista ja pehmeän makuista. Eikä haise tai maistu yhtään sellaiselle öklösoijalle. Pakko sanoa tässä välissä, että vaikka niin Jutta G:tä arvostankin ja olen kiitollinen Fitfarmille hyvistä ruoka- ja treeniohjeista, niin kyllä uusien "by Jutta G" -tuotteiden hinta on aika ryöstöä. Esim. juuri mainitut soijalesitiinirakeet: Lecithin by Jutta 200 gramman purkin hinta paikasta riippuen 14-15,90 € – Valioravinnon Reform Lecithin 500 gramman pussin hinta 14,50 €.

Goodlife-patukoita tuli sitten tilattua vähän isompi satsi: nuo kuvassa olevat ovat siis LAATIKOITA, ei yksittäisiä patukoita. 15 kappaletta on aina yhdessä lootassa eli 45 patukkaa odottaa vuoroaan tulla järsityksi.

Vielä kun pääsis näitä kaikkia käyttämään... Poskiontelotulehdus ei osoita minkäänlaista merkkiä taantumisesta ja huomenna on tiedossa taas lääkärireissu heti aamusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti