torstai 27. helmikuuta 2014

Sekopäistä syömistä reissupäivänä


Työ johdatti yli 9 tunnin junareissuun. Se, joka on keksinyt rallin "Junassa on hauska matkustaa", ei takuulla ole matkustanut 9 tuntia junassa. Tyyppi ei ole varmaan edes astunut junaan.

Tällainen retki aiheuttaa jo ruokailujenkin kannalta pieniä haasteita. Ja veden juomisen (en sitten ottanut 3 litran leiliä vettä mukaani). Treenistä nyt puhumattakaan.

Ja maisema vaihtuu - tai sitten ei, peltoa
ja metsää, rämettä tai mitä lie vuoronperään

Välipala

Junamatka meni vielä sinnillä, mutta perillä ns. maksettu lounas oli paha rasti. Ihan kirjaimellisesti. Ruokavaihtoehdot:
- HK blööltä näyttävä (uuni)makkara; uuni suluissa siksi, että se makkara ei ollut yhtään, siis YHTÄÄN, ruskistunut
- hernekeitto
- vaalea jojosoossi
- paistetut perunat, seassa pekonia
- peruna-kaali-jauheliha-ja jotain muuta, en tiedä mitä-laatikko

Ihmisen pitää syödä elääkseen ja jotain oli otettava. Se jokin oli salaattia, tomaattia ja kurkkua salaattipöydästä. Ja proteiinipatukka heti ensimmäisenä mahdollisena tilaisuutena, kun sai olla hetken yksin.

Töitäkin tuli välillä tehtyä

Illalla hotellihuoneessa kaupasta ostettua salaattia ja Pepsi Maxia tyylikkäästi sängyllä pikkulusikalla syöden (ei sitten tullut haarukkaa reissuun mukaan, mutta pikkulusikka löytyi välipalarahkan jäljiltä). Hienona ajatuksena oli tehdä hotlahuoneessa kiertoharjoitteluna vatsalihasliikkeitä, punnerruksia ja penkkidippiä. Mutta se jäi vain hienoksi ajatukseksi. Ei jaksa aina reuhtoa.

Ja tällaistakin iltaohjelmaa hotlassa

Rankkaa on elämä reissunaisena! Pitäisi kai vaan pysyä kotona.

2 kommenttia:

  1. Kyllä nyt junassa voisi vaikka askelkyykkykävelyä vetää vaunusta toiseen.Olisi siinä tosin kanssamatkustajilla ihmettelemistä, iloisesti tervehtis aina kohdalle osuessa. "Terve, tässä vähän treenailen, ei sulla sattuis vettä oleen hiukan tarjota kun jäi oma 3l kannu kotia??" ;-)

    Asennetta, asennetta!!! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki, toki. Matkatavarahyllyn reunassakin vois vedellä vaikka leukoja. :-)

      Poista