lauantai 24. tammikuuta 2015

Inventaari lisäravinteista

Vähän on lähtenyt lisäravinteiden, patukoiden tms. ostaminen käpälästä. Kuukauden sisällä on mennyt satoja ja satoja euroja erilaisiin pulvereihin, pillereihin ja patukoihin. Vielä kyllä haaveilen Mannisen puddingista, että jos siihen törsäisi, niin sitten saa olla ostot "vähäksi" aikaa.

Tällä hetkellä mulla on käytössä latausjuomana 1.M.R (eli one.more.rep), makuna fruit punch. Aikamoinen isku päin nekkua ekoja kertoja otettaessa, mutta nyt siihen on jo tottunut, tai karaistunut. Maustaan huolimatta hyvä latari! Auttaa jaksamaan ja tekee hyvän boostin. Yhdessä annoksessa on 6 kaloria. Seuraavaksi käyttöön tulee watermelon-maku. Saas nähdä millaiseen irvistykseen se saa naaman.


Treenijuoman sekoittelen Star Nutritionin Octane-pulverista. Makuna on green apple explosion. Maku ei muistuta edes hämärästi vihreää omenaa, mutta se onkin varmaan räjäytetty juomasta pois. Ihan hyvänmakuista lientä kuiteskin, aika makeaa. Hiilaritietoisille tiedoksi, että yhdessä 14 gramman annoksessa on hiilareita 1,2 g. Kaloreita 43,6.

Huono puoli tuossa juomassa on, että se saa punttisalilla aikaan ihan helvetillisen sotkun, jos sitä putoaa maahan. Sotkua ei huomaa heti, mutta sitten kun juomapisarat kuivuvat, niin paikalla on valkoisia, ei-niin-sieviä, länttejä. Joku (en oikeasti ollut minä!) torvelo oli vedellyt yhtenä viikonloppuna oikein antaumuksella samanlaisella ominaisuudella varustettua treenijuomaansa pitkin crosstraineria ja salin lattioita. Sitä oli siis AIVAN JOKA PAIKASSA. Jälkiä seuraamalla pystyi näkemään millaisen ohjelman tyyppi oli vetänyt. En voi ymmärtää, että eikö oikeasti ollut huomannut miten paljon shakeri falskaa vai oliko huulessa tosiaan niin iso reikä?! Mahaan asti treenijuomaa ei kyllä paljoa mennyt.


Sitten palautusjuomana toimii Star Nutritionin Whey- 80, makuna vanilla pear. Siitä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Hyvänmakuinen palkkari. Samoin edellinen käytössä ollut maku eli cookies n' cream maistui herrrrkulliselta.


Fitnesstukussa on (ainaskin tänään oli) käynnissä kampanja mun suosikeista eli Goodlife-patukoista: 15 kpl 50 g patukoita hintaan 10,90 euroa. Niissä on liikaa hiilareita WL-touhuihin, mutta en tietenkään voinut väistää tuommoista tarjousta. Siinä Sulo Vilén -efekti iski ja kun sai niin halvalla, niin ostin sitten joitakin (6...) laatikoita varastoon.

Ja niin kuin tuossa ei olisi ollut jo riittävästi, niin kompastuin mainokseen ja sen uhrina tilasin vielä Lean Protein Bar -patukoita pari lootaa. Ne soveltuvat hiilareiltaan paremmin WL-ohjelmaankin. Mielenkiinnolla odotan niitä, että voivatko oikeasti olla parempia kuin Goodlife-patukat (näin mainoksessa väitettiin).

Noiden kaikkien lisäksi käytössä on omegat, green tea -kapselit, maitohappobakteeritabletit, monivitamiinit sekä magnesium-purutabletit. Että tuleehan noita kaikenlaisia mätettyä.

Niin, nyt sitten mennään Lite Weight Loss -ohjelmassa päivässä nro 13. Olo on kaikin puolin hyvinvoipa. Ei ole nälkä, vaan justiinsa sopiva, treenit kulkevat hyvin jne. Pientä mulkkausta on pitänyt tehdä liikunnan viikko-ohjelmassa ja hieman aina jännittää, että saako viikkonsa organisoitua niin, että ehtii tehdä kaikki treenit ja aerot. Tähän mennessä on onnistunut, mutta on ollut pakko laittaa salitreenejä peräkkäisille päiville sekä tehdä saman päivän aikana aamuaero ja salitreeni.

Huomenna onkin sitten odotettavissa taas pitkästä aikaa kauhusunnuntai eli hiilaritankkauspäivä. Mahaa koskee jo ennalta. Kiltisti teen kuitenkin ohjeen mukaan ja en ala sooloilla mitään ekstroja tai vaihtoehtoja. 0:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti