sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ny reenataan (ja vähän luumuillaan)

Viimeksi kiukuttelin sen Weight Lossin treeniohjelman suhteen. No, kasvoin sitten ihmisenä ja Aikun neuvoa noudattaen annoin sille(kin) mahdollisuuden. Tein eilen aamulla kokeeksi ekan treenin ja mitäs, mitäs, ei se ollut yhtään pöllömpi setti. Eli kamalalta tuntui, kaikki paikat tuli kipeiksi, henki meinas lähtee ja kirsikkana kakkuun mies sanoi kohteliaasti kotona, että mä näytän ihan kuolleelta. Hyvä treeni siis!

En muista koska viimeksi olisi salitreenissä palanut nuin paljon kaloreita. WL:n treenissä palautusajat ovat lyhyet ja koska en tinkinyt yhtään vaivalla saavutetuista painoista, niin syke tikitti koko ajan korkealla. Siitähän seurasi shitten se, että kaloreita kului 1 h ja 5 minuuttia kestäneen treeniurakan aikana n. 500. Jäin sitten vielä sotkemaan crossarilla 20 minuutiksi HIIT-poljennot ja siinä kurahti lisää 200 kaloria. Ei siis paha aamurupeama: 700 menetettyä kaloria.

Tänään piti mennä aamuaerobiselle, mutta ei suoraan sanottuna huvittanut, kun ulkona oli reippaasti pakkasta ja kamala viima. Olisin joskus kantanut tästä luumuilusta ihan kamalaa morkkista ja syyllisyyttä, että en saa jotain aikaiseksi, mutta jotain tässä on alkanut vanhakin koira pikku hiljaa oppia. Olemaan armollisempi itselle. Jos tuntuu siltä, että ei nappaa, niin mitä siitä. Ei ole maailmanloppu.

Aamuaerobisen sijaan nukuin pitkään ja pyhitin päivän levolle ja palautumiselle. Venyttelin useampaan otteeseen päivän aikana (ja huomasi, että oli syytäkin!) ja ähräsin foamrollerin kanssa. Se on kanssa yksi oikein taitolaji. Pitäis olla pari kättä lisää tai sitten taipuisuus kuin liskolla, että saisi homman ilman hikikarpaloita ja ähinää onnistumaan. Erityisesti selän rullailu on sellaista taidetta, että siinä hauskat kotivideot -materiaalia olisi reilusti tarjolla.

Huomenna alkaa sitten tositoimet Weight Lossin suhteen. En syönyt tänään mitään jättiläismäistä viimeistä ehtoollista tai juonut viinivarastoja tyhjäksi. Normisetin nautin salaattia ja piparjuurilohilaatikkoa sekä ruoan päälle muutaman Brunbergin toffeepalan nautiskellen. Tänään vielä ihmisten aikaan nukkumaan, niin huominen saa tulla.

1.1. kristallihääpäivän liljat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti