lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivän ekstratreeni


Nauttikaa naistenpäivästä!

Kuka sitten nauttii päivästä milläkin tavalla. Mä olin salilla tekemässä ekstratreenin eli karseita supersarjoja, ahdistavia triplasarjoja, pinnerrystä ja punnerrusta, hikeä ja melkein kyyneleitäkin. Heikotti ja oksetti. Ja hetkeäkään en vaihtaisi pois. 

Tämän viikonlopun ja ensi viikon aion ottaa suht relasti ruoan ja vähän kaiken muunkin suhteen, koska tiedossa on tavanomaisesta poikkeavaa vapaa-ajanviettoa, ruokaravintoloissa käyntiä tms. tms. Mutta maanantaina 17.3. olisi tarkoitus alkaa omatoimisesti superdieetin ohjeilla kuuden viikon rykäisy. Jos ei omatoimisesti kantti ja tahto riitä, niin ekan viikon jälkeen ehtii vielä ilmoittautua Fitfarmin piiskattavaksi 24.3. alkavaan superdieettiin. Tiedossa siis armotonta läskinsulatusta.

2 kommenttia:

  1. No nyt on päivä vietetty hyvällä tavalla :D Me käytiin messuilla ja BurgerKingissä, söin vaan salaatin joten vielä kehtaan lueskella blogiasi (kuulostaa niin superilta sun suunnitelmat etten kohta kehtaa naamaani täällä näyttää kun tuntuu oma suksi lipsuvan koko aika) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on iskenyt perinteinen "kesä lähestyy, nyt se läski on saatava pois" -paine. Maaninen hypevaihe siis päällä.

      Poista