perjantai 21. maaliskuuta 2014

Superdieetti päivät 4 ja 5 - liikuntaa ja kafkamainen jäätelöepisodi

Torstaina, 4. superdieetin päivänä, alkoi mennä jo ohjeet putkeen. Ei ollut pahemmin unohduksia tai muita lipsahduksia. Ruokaa oli vaan niukemmalti, koska oli treenitön päivä. Johtuneeko sitten pienestä ruokamäärästä ja miinuskaloreista, mutta illalla palelsi aivan turkasesti.

Tänään perjantaina, 5. superdieetin päivänä, olikin sitten treeniä eilisenkin edestä. Tein salilla ekstratreenin triplasarjoineen ja supersarjoineen eli veivasin yli tunnin ajan selkää, hauista ja pakaraa. Siihen päälle sotkin crosstrainerilla 25 minuuttia. Illalla olin vielä kylpylässä polskimassa yli kaksi tuntia. Sitten olikin päivä täys ja ihminen ihan poikki.

Kylpylän jälkeen istuin raukeana kahvilassa juomassa kahvia ja järsimässä proteiinipatukkaani, kun viereiseen pöytään tuli istumaan kaksi max 20-vuotiasta neitiä. Kummallakin oli OMA puolen litran Ben & Jerry's jäätelöpurkki, jota he alkoivat vedellä. No, ei siinä mitään, naiset olivat niin hoikkia, että jaloissakin polvi oli se paksuin kohta eli puolen litran Ben & Jerry's -jäätelö (1200 kaloria / prk?) ei varmasti ollut sinällään pahaksi kummallekaan. Mutta en voinut olla kuulematta, kun toinen, aikansa puhelintaan räplättyään, totesi, että mun tarttee lähteä ihan kohta kotiin syömään. Johon toinen vielä, että joo, munkin tarttee lähteä kohta kotiin syömään. WTF?! Leidit vetelevät 5 dl tuhtia jätskiä napaansa ja ovat menossa suorilta kotiin SYÖMÄÄN?! Mihin ne sen kaiken ruoan vetelevät? Ja miksi se ei näy niiden varressa? Koko homma tuntui ihan epätodelliselta. Ja ihan suoraan sanottuna epäreilulta. Mun ei tarttenut kuin katsoa niihin jäätelöpurkkeihin, kun tuli varmaan kilo lisää läskiä persuuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti