tiistai 25. maaliskuuta 2014

Superdieetti päivä 9 ja rasvaa tihkuvaa vuohenjuustoa

Meni sitten osittain päivä pieruksi. Ei nyt ihan konkreettisesti, vaan taas ateria 1 meni mönkään. Voi hitsi, että työ häiritsee pahan kerran vapaa-aikaa ja dieettiä.

Vaihtoehdot olisivat olleet, että a) ruokailuihin tulee 8 tunnin väli ja pyörryn tai b) syön vuohenjuustosalaatin, jossa vuohenjuusto ei tod. ole mitään 3 % rasvaa sisältävää. Valitsin sitten henkeni pitimiksi vaihtoehdon b. Salaatin joukossa oli myös n. puoli kourallista nachoseja, muutama hassu maustettu maapähkinä ja salaattisoossi / öljy oli sotkettu vihreän joukkoon eli sitä oli varpilla enempi kuin 10 g. Vähän siis niin ja näin meni ateria 1. Ei pahin mahdollinen ryvetys tyyliin grilliribsit ja lohkoperunat, mutta laittoman rajalla ja sen puolellakin.

Toinen miinuspiste päivään tuli, kun huitaisin huiviini n. 5 cl punaista lambruscoa. Oli nimittäin töihin liittyvä maljankohotus ja en oikein voinut olla tyhjällä kupilla kilistelemässä.

Ja jatkoa tunnustuksissa seuraa: tulin illalla kotiin nälkäisenä kuin näätä ja ihan ekaksi söin pienen banaanin. Olin niin nuutunut ja poikki ja nälkäinen, että oli pakko saada jotain nopeaa ja helppoa hiilaria. Seli, seli.

Mutta kaikki muut päivän syömiset menivät ihan oppikirjan mukaan. Mm. ateria 2:lla oli vuonankaalista, salottisipulista ja kurkusta tehtyä salaattia, raejuustoa ja tonnikalaa purkista.

Liikunnat jäivät tältä päivältä, koska työt ja italian opinnot veivät kaikki mehut. Olin loppupoikki ja en jaksanut enää kahdeksan jälkeen illalla alkaa vääntäytyä salille. Söin ja tuijotin tallennettua Good Wifea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti