maanantai 24. maaliskuuta 2014

Superdieetti päivät 7 ja 8, -3 kg

Superdieetin 7. päivänä eli eilen sunnuntaina palelut jatkuivat toisessa - vieläkin kylmemmässä - jäähallissa. Onneksi sinne ei tarvinnut leiriytyä koko päiväksi, vaan ainoastaan kolmeksi tunniksi. Lämmintä kahvia kului termospullollinen. Ja tulostakin syntyi eli pojat voittivat molemmat pelinsä. Ja mä kulutin kaikessa jännityksessä, kannustamisessa (lue: huutamisessa / karjumisessa / ulvomisessa) ja palelussa ainakin 207,25 ylimääräistä kaloria. Siellä oli oikeasti niin kylmä, että kassissa ollut proteiinipatukkakin oli kivikova ja meikkiksen hamput kovilla sitä kalutessa.

"Hyvä peli", "Hyvä peli", "Hyvä peli" x 11

7. päivänä superdieetti ei mennyt ihan täysin ohjeiden mukaan. Ongelma oli lähinnä ateria 1, jonka söin kylässä. En kehdannut ottaa omia eväitä mukaan ja vielä vähemmän kehtasin alkaa vaatia omaan ruokavalioon sopivaa sapuskaa. Kaikenlaistahan pötyä siinä pöydässä oli ja onnistuin kokoamaan oikeat proteiinilajit ja -määrät, mutta vihannesmäärä ei täyttynyt. Kai saan sen seurauksena jonkun keripukin. Ei vaan, ei siis onneksi mitään sen katastrofaalisempaa kuin vajaat vihannekset. Pullaa ja kääretorttuakin olis ollut tarjolla, mutta ne skippasin emännän mieltä pahoittamatta.

7. päivänä pidin vapaapäivän liikunnoissa. Jalat, erityisesti takareidet, olivat aika tönköt kapulat edellisen päivän jalkojen ekstratreenistä. Oon tyytyväinen, että ekalla superdieettiviikolla tuli ihan siististi täyteen 4 aerobista ja 4 salia.

Tänään maanantaina alkoi sitten uusi viikko ja superdieetin 8. päivä. Puntari kertoi, että ekan viikon aikana putosi 3 kiloa. Sitä kuuluisaa nestettähän se, mutta eroonhan siitäkin on päästävä.

Työt painottuivat iltapäivään, joten kävin heti aamusta salilla. Ensin 1 h 20 min. salitreeniä olkapäille, ojentajille ja vatsalle: pystypunnerrusta, vipunostoja eri tavoin, pystysoutua, ristivetoa, ranskiksia, push-downin monet muodot, vatsat taljassa jne. Sitten päälle vielä 30 minuuttia crosstrainerissa. Pikaisesti sitten kotiin laskemaan treenillä saavutettuja etuja eli riisinjyviä. Jasmiiniriisi-lohi-salaatti-kananmuna-sotku maistui erinomaisen hyvältä kaiken rehkimisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti