maanantai 17. maaliskuuta 2014

Päivä 1 ja viimeiset ehtoolliset ennen superdieetin alkua

Aamuaerobinen, 57 minuuttia kävelyä -16 asteen pakkasessa, suoritettu possunpieremän aikaan. Niin se iloisesti sitten tuli tämäkin päivä ja superdieettirupeama alkoi.

Mutta muisteloa vielä eilisestä:

Tästä meinaa tulla ihan ruokablogi, mutta kerrottakoon, että olen vuosia ollut kiinnostunut ja innostunut fine diningista. Voisi melkein sanoa, että asia on jonkin sortin harrastus jopa. Nyt laihdutusprojektin tiimellyksissä reilun vuoden ajan tämä kiinnostuksen kohde on ymmärrettävissä ollut vähän jäissä, mm. fine dining -paikoissa käynnit ovat jääneet muutamaan vuodessa.


Eilen toteutin viimeiset kiusaukset ruokamaailmasta. Ruokakaupassa oli tarjolla hyvä valikoima erilaisia tuoreita simpukoita. Mukaan tarttui sydänsimpukoita. Ohjeen nappasin Hans Välimäen Ruokaa Ranskasta -kirjasta. Simpukoita ja lientä nautin tuoreen, vaalean leivän kanssa. Sydämellisen ihanaa!

Sydänsimpukoita, liemessä voita, valkoviiniä, kalalientä, sipulia, valkosipulia ja persiljaa


Mutta ei ihminen pelkällä simpukalla elä. Illalla uutta ruokaa putkeen. Tein n. miljoonaa eri antipastoa ja eihän niitä pysty syömään ilman proseccoa. En tiedä kumpi vei päähuomion: ruoka vai juoma, kun oon aika perso molemmille. Ongelma on nyt vaan se, että tänään alkoi superdieetti ja jääkaapissa on miljoonasta antipastosta jäljellä n. 700000. Proseccoa ei kyllä enää ole.


Jep, tänään aamulla sitten superdieetin pakollinen osuus eli paino ja mitat. Ei ollut kovin suuri yllätys, että hiilarihöttöisen tankkausviikon jäljiltä ja menkkaturvotuksissa paino on lähes 80 kg. Mutta siitä se on hyvä käynnistää tämä kuuden viikon pumpsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti