tiistai 1. huhtikuuta 2014

Superdieetti päivä 16: stop before you start

She on shitten superdieettipäivä 16. Aamulla kävin salilla treenaamassa olkapäitä ja ojentajia. Tein vähän muunnellulla ohjelmalla, koska halusin normiohjeisiin variaatiota ja tehdä myös mun suosikkiliikkeitäni. Lisäksi tein ekstrana vielä vatsoja taljassa. Reilu tunti siinä taas hurahti treenatessa.

Salitreenin päälle vetelin 30 minuuttia crosstrainerissa, joten tuli yksi aerobinenkin plakkariin. Viime viikolla jäi muuten yksi aerobinen uupumaan eli tein 4 salia ja 3 aerobista. Mussa on perfektionistin vikaa ja haluaisin tehdä "niin kuin pitää", mutta yritän opetella olemaan armollinen itselleni ja niinpä en jaksa murehtia tuosta yhdestä vajaasta aerobisesta.

Ruokailut meni hienosti koko päivän, mutta voi elämän kevät mitkä mieliteot iskivät illalla! Vaikka olin juuri vedellyt ateria 2:n (taas vaihteeksi seitä ja vihanneksia), niin n. puoli tuntia sen jälkeen mulle olis kelvannut mikä vaan, jossa on edes himppu sokeria. Vaikka tiikerikakku, mikä normaalisti on yksi mun inhokeista, olisi ollut nannaa.

Justiinsa eilen julistin Katjan blogissa http://superdieettikatja.blogspot.fi, että miten hieno ohje on "Lopeta ennen kuin aloitat!". Ja siinä sitä sitten oltiin illalla kaameiden herkkuhimojen kanssa ja yritettiin pitää ko. ohje mielessä. Aikani sitkoiltuani tulin siihen tulokseen, että totuus on tuossa ohjeessa: ennen kuin alkaa lappaa kaikkea mitä nyt vaan sillä erää tekee mieli, niin kannattaa ottaa järki käteen ja ajatella tietoisesti mitä on tekemässä. Pysähtyminen! Se auttaa. Uusia valintoja tulee koko ajan ja jokaisen kohdalla on tietoisesti mietittävä, että mitä kannattaa tehdä. Mä en todellakaan halua tuntea sitä paskaa tunnetta, mikä tulee, kun homma on levinnyt, lähtenyt lapasesta ja vielä kosahtanutkin. Se syyllisyys, itseinho ja ketutus mikä repsahtamisesta syntyy, on jotain musertavaa tunteena.

Sorry nalle, ei kiitos tänään!

3 kommenttia:

  1. Huippua että pidit pintasi!!!!!!! JEEE!!!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kovin oli tyytyväinen itsekin itseeni. Ja vyötärö oli seuraavana aamuna ainakin 1/4 mm kapeampi. :-D

      Poista
  2. Hyvä Plussa, niin sitä kasvatetaan sitä kuuluisaa itsehillintälihasta :D

    VastaaPoista