lauantai 12. huhtikuuta 2014

Superdieetti päivät 26 ja 27: rentoa menoa

Otin ihan rauhassa eilen ja tänään, superdieetin 26. ja 27. päivänä. Kotitöitä ja muita rästihommia, alkeellista pääsiäisaskartelua, rentoutumista lukien ja telkkuen katsellen, pelailua, piikkimattoilua, pientä ulkoilua jne. jne.


Ruokavalio on pitänyt hyvin kutinsa. Ei ole ollut edes yhtään nälkä, mitä ihmettelen suuresti. Ei mielitekoja, ei houkutuksia, ei mitään! Omituista. Muistelisin aikaisemmista superdieeteistä, että vkolla 4 alkoi olla jo sellainen olo, että voisi syödä vaikka varpaankyntensä. Nyt on melkein päinvastainen olo, että pitää muistutella itseä, että hei, nyt tarttis taas syödä. Pieni flunssapöpö ihan selvästi tuolla sisällä kaivelee, joten voi johtua siitä, että ruokahalu on hävinnyt.

Superdieettiin kuuluu periaatteessa tankkauspäivä. Se on ollut vaihdellen joko 3. tai 4. viikolla. Mä ajattelin, että koska paino laskee ihan ok koko ajan ja ei ole mitään jumia (sitä kuuluisaa säästöliekkiä), niin ainakin toistaiseksi jätän tankkauksen väliin. Mulla on sitä paitsi niin huonoja fiiliksiä tankkausta kohtaan, että senkin takia jätän sen mielelläni väliin: lue täältä.

Mulla on ensi viikolla tiistaina meno pääkaupunkiin ja syön lounaan yhdessä Helsingin fine dining -ravintolassa. Menköön vaikka se päivä tankkauksesta. Nih.

Jahas, huomenna onkin sitten mukuloita oven takana jonoksi saakka. Asiaan on varauduttu. Jos loppuu herkut kesken, niin saavat käteensä kesäkurpitsan.

Lahjuksia virpojille

2 kommenttia:

  1. Meille ei tule virpojia, sääli. Samassa rapussa asuu kaksi virpomis-iässä olevaa, mutta eivät koskaan ole meillä käyneet. Ulko-ovessa on koodilukko joten muidenkaan lapset eivät pääse tulemaan. Eipä sitten tule ostettua mitään annettavaakaan eli jos joku vahingossa tulisi niin saisi varmaan juurikin sitä kesäkurpitsaa. :D

    Kivoja pääsiäiskoristeita sulla. Ite inhoan joulua, pääsiäistä ym ym missä pitää juhlia pakollisella tavalla enkä suostu minkäänlaisia koristeita laittelemaan. Isäntä koristelee jouluna ja sen olen hänelle suonut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kuulumme niin kohderyhmään virpomisen suhteen: pieni paikkakunta, talo helpossa paikassa tulla ja omilla mukuloilla n. tuhat kaveria, jotka tietävät, että "ihan varmasti siellä saa virpoa, jos sinne menee".

      Joo, meillä nämä juhlasesongit kuuluvat vielä vahvasti kuvioon pitkälti lasten takia. En ole mikään kätevä emäntä askartelujen suhteen, mutta on se ihan mukavaa näprätä lasten kanssa. Onneksi he eivät ole mitään kriitikoita, vaan pitävät vähän vaatimattomampiakin tekeleitä upeina. :-)

      Poista