keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Superdieetti päivä 24: niskaote selkäkivusta

Selkä alkaa jo pikku hiljaa osoittaa antautumisen merkkejä (wupii!) ja elän pienoisessa toivossa, että huomenna aamulla pääsee salille. Kolmen päivän pakkolepo alkaa täyttää mittaa ja tuntuu, että aika menee hukkaaaaaan. Jos salille pääsen, niin se on ainakin varmaa ja sen lupaan, että pakarapotkut (jotka tän katastrofin tod.näk. aiheuttivatkin) saavat jäädä väliin. Duudsoneitten tavaraa on se.

Mä olen nähnyt tänään selvän päivän ilman kipulääkkeitä. Vähän selkä on jäykkä ja esim. kumartuminen tekee tiukkaa, mutta ei ole enää samanlaista olemisen tuskaa kuin aikaisempina päivinä. Sukat ja housut menevät huomattavasti helpommalla pusaamisella päälle.

Kun tässä ei ole ollut ihmisellä muuta kuin aikaa lepuutukseen ja lorvailuun, niin olen tuntien työn ja taistelun jälkeen saanut tehtyä tälle blogille jonkinlaiset sivut Facebookiin!
Elämä on Laittia Facebook-sivu


Siinä tunsi itsensä taas pieneksi ja tyhmäksi, kun jokaista asiaa sai etsiä kissojen ja koirien kanssa ja edelleen on monen monta kysymysmerkkiä. Asiat on fb:ssa osa vähän vinksin ja vonksin, siis ei yleisellä tasolla, vaan lähinnä meiksin sivulla, mutta en nyt ala heti suorittaa sitäkin asiaa. Facebook For Dummies -kirja tilaukseen nyt ainakin ensimmäisenä.

Ruoka-asiat olivat vähän rempallaan päivällä, kun tein töitä ja väänsin Facea koko päivän. Söin ateria 1:llä pääasiassa kurkkua ja tonnikalaa suoraan purkista. No, hirveä nälkähän siitä seurasi jo n. tunnin päästä. Ei täytä kylmä kurkku vatsaa. Illalla päätin reipastua ja tein sovelletun pestokastikkeen vihannesten ja lämminsavulohen kaveriksi.

2 kommenttia:

  1. Menenkin heti tsekkaamaan face-sivusi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, hetken jo eilen mietin, että poistan koko sivut. Mutta olkoon nyt toistaiseksi siellä. :-)

      Poista