sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Superdieetti päivä 21: ristiselkä sökönä

(Tähän aivan armoton kasa kaikkia kirosanoja... Ainakin voi hitsi, hitsi.)

Siivosin tänään kotona yläkertaa ja aloin nostaa huonekuusta maasta. Tuntui omituista ikävää kipua ristiselässä. Jatkoin siivoamista ja jokaisella kerralla, kun piti nostaa jotain lattialta tai muuten köykkiä, niin ristiselässä tuikki. Ei siinä mennyt kuin n. 5 minuuttia, kun kipu / tuikkiminen ristiselässä oli jo sellaista, että vaivoin pääsin yläkerrasta alakertaan ottamaan kipulääkettä. Otin yhteiscocktailin Buranaa ja Panadolia.

Tätä norfolkinaraukariaa menin nostelemaan

Tietysti tällainen suoritusorientoitunut ihminen jatkoi siivouksen loppuun, mutta en pystynyt enää lainkaan kumartumaan tai esim. nostamaan mitään lattialta tai laittamaan mitään lattialle. Oli pakko tukea apuna käyttäen mennä ensin polvelleen lattialle. Vessanpöntönkin putsaus oli aika operaatio polvillaan...

Mistäs tämä episodi sitten johtuu? Olin edellisellä kerralla salilla crosstraineria sotkiessani lukenut vanhaa Body-lehteä, mm. juttua ihastuttavasta ja kauniin vartalon omistavasta Laura Tolosesta:
http://www.bodylehti.fi/?p=1234

Eilen jalkatreeniä tehdessä salilla oli ruuhkaa ja en päässyt käyttämään niitä laitteita, mitä olisin halunnut. Mieleen tuli sitten tuo Body-lehden artikkeli ja ajattelin, että teenpä pakaraliikkeen taljassa eli ns. pakarapotkun taakse. Hienosti meni ja hyvin tuntui ottavan. Vähän tuli liioiteltua painojen kanssa.

Eilen ei siis vielä mitään, mutta olen aivan varma, että ristiselkä vetäisi nenäänsä juuri tuosta uudesta taljaliikkeestä. :-( Mulle on ennenkin käynyt niin, että nimenomaan taljassa tehdyt uudet liikkeet kostautuvat kipuina selässä. Joskus onnistuin saamaan spasmin oikean lapaluun kohdalle tehtyäni edellisenä päivänä taljassa ojentajia narun kanssa. Spasmi iski seuraavana yönä ja se oli jotain helvetillistä, kun ei pystynyt milliäkään liikkumaan sängyssä tai edes sängystä pois.

Kirottuja olkoon kaikki spasmit, krenkat ja muut vaivat! Mä en kestä, jos tämä ei ole mennyt ohitse huomiseen aamuun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti