torstai 17. huhtikuuta 2014

Superdieetti päivät 31 ja 32: M54.5

Vielä tiistai-iltana kuvittelin, että selkäkipu alkaisi olla jo selätetty, mutta eikö mitä. Tiistain ja keskiviikon välinen yö oli tuskaisa ja tuntuu, että ollaan menossa vaan hullumpaan suuntaan. Kaikki mahdolliset dropit oli taas otettava kehiin.

Keskiviikkona, superdieetin 31. päivänä, oli ihanan lämmin ja aurinkoinen keli ja vietin mahdollisimman paljon aikaa ulkona. Leikkasin ruusupensaat, olin seuralaisena futiskentällä ja frisbeekiekkokausikin tuli korkattua. Mulla kiekkoilu jäi kyllä aika vähiin kilpailumielessä, mutta pieniä kokeiluheittoja nakkailin.


Tänään superdieetin 32. päivänä kävin lääkärillä, koska selkäkipu vain jatkuu. Lääkäri oli sitä mieltä, että kipu on lihoissa. Sinänsä siis hyvä asia ja toivoa on, että tämä tästä joskus talttuisi. Lääkäri arvioi, että semmoisen 1-2 kuukautta ottaa, että selkä on kunnossa. Whaaat?!

Diagnoosina M54.5 Lanneselän kipu. Alaselän lihakset / pakaralihakset ovat niin jumissa, että se aiheuttaa kivun. Lääkäri epäili sitä samaa syypääksi kuin minäkin eli taljassa tehtyä pakarapotkua. Mä lupaan ja vannon, että en tee sitä liikettä enää ikuna, jos tästä tervehdyn.

Liikkua kuulemma saa ja pitää. Kivun rajoissa tietenkin. Sain uutta tulehduskipulääkettä, Motifene Dualia. En nyt anna mitään tuomiota lääkkeelle vielä yhden ottamisen jälkeen, mutta näin ensireaktiona ihmettelen, että miksi kaikilla kipulääkkeillä on sama vaikutus, että nuppi menee sekaisin ja väsyttää, mutta kipu ei lähde mihinkään?!

Mutta kyllä tämä nyt sitä tarkoittaa, että kovat salitreenit ja reippaat aamuaerobiset pitää unohtaa vähäksi aikaa. Ohjelmassa rauhallista liikuntaa. Ja tietysti ruokavaliota ei mikään estä eli seuraavat 1,5 viikkoa vielä superdieetin sapuskoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti